schilder, behang en decoratiewerken


Welkom bij Lemba

Lemba is een jong dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in algemene schilderwerken, kaleien en zandstralen.

Zaakvoerder Bart Lembrechts werkt samen met zijn vader en samen kunnen zij 25 jaar ervaring in het vak ten dienste stellen van de klant. Zo wordt een vakkundige afwerking en een persoonlijke opvolging van elk project gegarandeerd.

Bij Lemba kunt u terecht voor binnen- en buitenschilderwerken. Ook het bewerken van gevels op basis van schilderwerken of kalleien, een goedkoper, water- en vuilafstotend en esthetisch mooi alternatief voor pleisterwerk, behoort tot onze diensten.

Voor gevels maken wij verder gebruik van een speciaal soort verfsysteem met lotus-effect voor een extra degelijke en mooie afwerking.

Daarnaast behoren ook behang- en decoratiewerken tot onze specialiteiten. Indien de klant dit wenst, kan bovendien de hulp van een binnenhuisarchitect ingeschakeld worden voor professioneel advies en kleurconsultatie.

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw schilder-, behang- of decoratiewerken? Vraag dan naar een gratis prijsofferte of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.